HISTORIEN BAG LHS FUR

Historien bag LHS fur:

Jeg startede LHS fur i sensommeren 2018, efter jeg blev færdiguddannet som Cand.Merc.Kom fra Copenhagen Business School (CBS), og efter at have arbejdet flere år med marketing og sociale medier for store virksomheder. Jeg har altid haft lyst til at starte mit eget, arbejde for mig selv, og se tingene vokse. 

Ideen bag LHS fur opstod, da der florerede fake fur-jakker over alt, og trenden var lige pludselig sat af de store modehuse. De store modehuse er sultne på at differentiere sig, og ikke mindst give et indtryk af, at de er mere ‘grønne’, end de måske i virkeligheden er. Ægte pels er det mest bæredygtige materiale, man kan bruge i modebranchen, da det er nedbrydeligt i naturen og lang bedre for miljøet end fake fur!

Imens jeg skrev mit speciale på CBS, som netop omhandlede modebrands interesse i at blive grønne, begyndte alle ideerne om LHS fur, og jeg fik bygget et fundament omkring mine tanker med virksomheden, hvor jeg gerne ville hen og hvilke pelsjakker, jeg gerne vil sælge.  

Jeg startede med at lave mine egne designs, hvor jeg genbrugte en af mine gamle nedslidte pelsjakker. Jeg fandt min originale vintage militærjakke frem og fik syet pelsen på kraven og på ærmerne.

Efterfølgende brugte jeg mit netværk hos Kopenhagen Fur og fik kontakt til en lille familieeget fabrik i Italien. De kunne hjælpe mig med at re-designe mine militærjakker, så jakkerne fik et helt nyt look med quilted inderfoer og pels fra Saga Furs. 

Det er virkelig vigtigt for mig at sikre, at kvaliteten er i top, og at der kun anvendes certificeret pels. Jeg bruger rigtig lang tid på at finde gode leverandører, der lever op til mine krav. Jeg vil nemlig ikke gå på kompromis. Jeg fik løbende lavet de første styles i min kollektion, og de er nærmest blev revet væk. Det gjorde mig helt vildt glad, da jeg har arbejdet rigtig hårdt på at bygge det her op, og det gav mig endnu mere blod på tanden for at designe og lave nye styles. 

Det er mine høje ambitioner, der er drivkraften bag LHS fur. Drivkraften til at gøre alt selv som en iværksætter. Det har været den vildeste læringskurve indtil videre, og jeg forventer at blive klogere på branchen og dygtiggøre mig selv løbende.

Der har virkelig været mange op og nedture ved at starte sit eget, som mange måske ikke er klar over, inden de går igang. Det er et hårdt arbejde, men jeg har det så sjovt med det! Go for it!

Du skal være velkommen til at skrive til mig, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Italien, Napoli

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Besked .

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres